Företaget

merelMer el AB är ett ungt företag men med många år inom branschen. Företaget startades 1997 av Mats Runberg som efter 22 år som anställd tyckte det var dags att prova att stå på egna ben. Efter några år som egen sålde Mats företaget 2002 och nu var man 4 st ägare.

Alla har kommit från olika delar inom installationssidan vilket ger företaget en bra bredd och ett stort kunnande. I september 2004 öppnades ett kontor och lager i Hällefors med 3 anställda. Företaget har idag 17 st anställda och kan nu erbjuda en total lösning inom el, tele, data och larm.

Karta

El

Vi utför alla möjliga typer av elinstallationer åt privatpersoner eller företag.

Läs mer

Data

Kommunikation är en mycket viktig del om inte oumbärlig oavsett vilken verksamhet ni bedriver. Allt större krav ställs på nåbarhet där många gånger överföringshastigheten är en viktig faktor.

Läs mer

Larm

Öka säkerheten i din fastighet med ett larm, det skyddar dig från inbrottstjuvar eller mot brand. Vi utför kompletta installationer med möjlighet till koppling till larmcentral.

Läs mer

Tele

Vi har lång erfarenhet inom denna typ av arbeten. Här avses givetvis dragning av nät till telefoner, porttelefoner och andra interna kommunikationssystem på t.ex. lager och kontor.

Läs mer