Skriv ut
PDF

Byggbolaget

Skrivet av Administrator.

Vi har av Byggbolaget fått i uppdrag att bygga ett affärshus i Västerås där det bl a kommer att finnas ett Jula-varuhus och en Willys-affär
Skriv ut
PDF

Äldreboende åt SKANSKA

Skrivet av Administrator.

Vi har av SKANSKA fått i uppdrag att bygga ett äldreboende med 60 lägenheter i Karlskoga. Där gör si samtliga installationer, såsom kraft, belysning, brandlarm, passersystem och trygghetslarm.
Skriv ut
PDF

AGA Syrgasfabrik, Degerfors

Skrivet av Administrator.

Vi har av Skanska fått i uppdrag att utföra el-tele- och datainstallationerna. Installationerna omfattar även en omfattande installation för potentialjordning.

Skriv ut
PDF

Infanteribrigadmuseum, Karlstad

Skrivet av Administrator.

Karlstads Kommun ska bygga ett nytt museum. Vi har av PEAB fått i uppdrag att utföra el- tele- brand och datainstallationerna. I anslutning till nybyggnaded skall två stycken äldre sk. vagnsförråd renoveras.

Skriv ut
PDF

Nämndhuset, Filipstad

Skrivet av Administrator.

Vi har av NCC fått i uppdrag att utföra el- tele- brand och datainstallationerna. Filipstad Kommun renoverar hela plan 1 på nämndhuset. Ny entré och reception byggs också.

El

Vi utför alla möjliga typer av elinstallationer åt privatpersoner eller företag.

Läs mer

Data

Kommunikation är en mycket viktig del om inte oumbärlig oavsett vilken verksamhet ni bedriver. Allt större krav ställs på nåbarhet där många gånger överföringshastigheten är en viktig faktor.

Läs mer

Larm

Öka säkerheten i din fastighet med ett larm, det skyddar dig från inbrottstjuvar eller mot brand. Vi utför kompletta installationer med möjlighet till koppling till larmcentral.

Läs mer

Tele

Vi har lång erfarenhet inom denna typ av arbeten. Här avses givetvis dragning av nät till telefoner, porttelefoner och andra interna kommunikationssystem på t.ex. lager och kontor.

Läs mer